23.12.2016

23.12. Epävarmuus vs. varmuus (välissä 11 vuotta)

23.12.1997

Onpas tullut makeaa popsittua. Maha valittaa. Paistoimme äitin kanssa eilen pipareita 27 pellillistä. Tänään käytiin isoilla jouluruokaostoksilla.
Viime viikolla tein ensimmäisen sähköpostiosoitteen itselleni hotmailiin. Jarin kanssa ollaan riidelty. Minua on vituttanut usein. Tänään on tuntunut vähän sairaalta. Vanhemmat heittivät ilmoille, että toivottavasti ei ole astmaa!
Hirveä vauvakuume iski muutama päivä sitten töissä. Siellä oli yksi nuoripari noin puolivuotiaan lapsen kanssa. Me voitaisiin olla ne muutaman vuoden päästä.
Aamulla oli ikävä Tatua. Hän haki tyttöystävänsä töistä eilen, oltiin samassa vuorossa. Tuli tosi haikea olo. En tiedä vieläkään mitä haluan. Rakastan Jaria, mutta Tatun elämä viehättää myös…

23.12.2008

Klo 21.07 Tulin juuri lenkiltä. Joskus tulee niitä hetkiä jolloin tuntuu selvästi mitä tahtoo. Juuri äsken lenkillä tuntui, että tahdon tältä alueelta omakotitalon tai hieman isomman asunnon. Tahdon kehittyä tuossa työssä ja ehkä toisen lapsen vielä. Tai sitten ryhtyä tukiperheeksi. Ehkä tahtoisin tehdä taidetta välillä ja harrastaa koiria. Voisin myös vaihtaa ammattia, jos vaan keksin mihin. Ehkä se selviää vielä? Mutta nyt aluksi riittäisi hieman lisää fyysistä tilaa ja terve mieli sekä kroppa. <3

Marimekon jääkarhu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti