24.12.2016

24.12. Aattojen tunnelmia

Kynttiläkranssi

24.12.1996 klo 0.03

Joulu on taas, joulu on taas…Joo et joulu tuli!
Lapaset ei ole vielä valmiit! Aamulla pitää neuloa vielä toinen peukalo ja päätellä langat. Serkkuni oli meillä tänään. Viime viikon torstaina meillä meinasi mennä Jarin kanssa poikki, mutta onnistuttiin sopimaan se. Perjantaina oli joulujuhla. Menin sieltä Jarille yöksi. Rakasteltiin.
Parhaalla ysävälläni on uusi poika kiikarissa hänen uudesta koulusta. Entinen taitaa saada kenkää joulun aikaan? Nyt pitää nukkua, että ehdin neuloa aamulla.

24.12.1998 klo 23.47

Nyt se on taas ohi. Oli oikein mukavaa meillä kolmestaan vanhempieni kanssa. Aamu lähti tahmeasti käyntiin. Kauheasti pakkasta (-25) ja Jarin isän auto ei käynnistynyt meidän pihasta, rikki koko romu. Kävelin vanhemmilleni ja kyllä paleli, vaikkei matkaa ole kuin reilu kilometri. Päivä vaan hujahti ohi ja ilta vielä nopeammin. Yleisesti elo on sujunut kihlautumisen jälkeen varsin normaalisti. Tietenkin pientä kränää on melkein koko ajan, mutta se kuuluu meillä kai asiaan. Nyt olen aivan otettu, kun sain possutossut ja hierontalahjakortin Jarilta lahjaksi. Sain paljon lahjoja (olenko muka ollut kiltti?) mm. Taru sormusten herrasta kirjan, 2 taulua, tuikkulyhtyjä, rahaa ja esim. 4 paria sukkia. Kaikin puolin on hyvä olla nyt. Joulu Rauhaa.

Kuusen koristepallo

24.12.2012

Klo 1.05 olohuoneessa. Lataan Emman iphonea toiminta kuntoon. Sen on määrä löytyä aamupaketista, muutaman tunnin päästä. Tekisi jo mieli nukkua, mutta toisaalta on hiljaista ja vain kuusenkynttilät valona, joten rauhallinen hetki yksin. Jos joisin viiniä niin ottaisin lasillisen, vaikka jo pesin hampaat. Tänään on meillä joulubileet. Vielä on reilusti laitettavaa muttei mitään kovin työlästä. Ehkä rosolli suurin homma. Mielestäni olen selvinnyt melko rauhallisesti tästä jouluhötäkästä ja ollut melko ajoissa tänä vuonna. Jäälyhtyjä koetin tehdä ja kolmannen hajonneen sankon kohdalla päätin luovuttaa. Myöskään en muistanut purkaa Jarin puhelimen eli minun vanhan puhelimen sim-lukitusta, että hän saisi puhelimen toimimaan nyt heti. Nyt on kuitenkin kaikki hyvin. Voisinko muistaa tämän koko vuoden?

Klo 23.05 oma huone. Vikat lahjat paketissa, kohta sänkyyn. Emma oli iPhonesta oikein otettu. Sain niin lämpimän halauksen, että sillä jaksaa taas monet kiukut. Ihana typy!
Mummit ja ukit viihtyivät bileissä kolme tuntia! Oli mukavaa ja ruuatkin maittoi. Leivoin jopa piirakoita ja kokeilin valkoista rosollia sekä Emmalle lihapullia, kuten joka joulu.

Vähän harmittaa ettei Jariin yhteys pelaa, mutta johtuisiko se taas hormooneista jotka jytisee? Kaipaan vaan hiljaisuuteen yksin. Nyt on kyllä yleishyvä fiilis muuten. Tämä aatto aamu jännitti niin etten meinannut saada nukuttua. Nyt Hyvää Joulua ja unta kaaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti