1.1.2017

1.1.2017 Lämpöä, valoa ja rakkautta vuoteen...

Sanon nyt suoraan, että onpa todella vaikea kirjoittaa. Aiemmat tekstit ovat suoraan pienen editoinnin kautta päiväkirjoistani vuosilta 1995-2016. Nyt haluan kuitenkin kertoa miten blogaamiseni sai alkunsa ja hieman siitä, miten ajattelen tämän jatkuvan.
Syksyllä koin tarpeelliseksi kelata taaksepäin elämääni. Luin vanhoja päiväkirjojani ja minut valtasi halu jakaa kokemuksiani ja ajatuksiani muille. Samalla pystyn tarkastelemaan elämääni hieman kauempaa katsellen ja toivon voivani tarjota tukea mahdollisten lukijoiden elämään. Tarinani alkaa lukiosta ja tulee päättymään viime kevään kirjoituksiin.
Joulukuun pidin blogia joulukalenterimaiseen tapaan. Halusin kokeilla millainen tarina syntyy, kun joulukuiden tapahtumat 20 vuodelta kokoaa yhteen. Nyt päivitysten tahti hidastuu, mutta päivämäärät pysyvät edelleen. Pyrin löytämään tekstit, jotka kertovat juuri ne "oikeat" ajatukset. Ne, joita muuten en kenellekään ehkä kertoisi tai jotka ovat kääntäneet minulle uusia sivuja elämässä.
Kiitos sinulle, joka jo olet lukenut tekstejäni ja tervetuloa sinä joka vasta eksyit tähän blogiin. Omaperäisiä ajatuksia ja rohkeita valintoja kaikille vuoteen 2017!

Auringon lasku pari vuotta sitten 1.1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti